Specialist in maatwerk interieur oplossingen

Zoekt u een ervaren timmerman om u te helpen bij een verbouwing of renovatie? Al meer dan 25 jaar help ik mijn klanten met de realisatie van maatwerk interieur oplossingen. Ik adviseer u graag bij het ontwerp en kan daarnaast het gehele traject van uw verbouwing of renovatie verzorgen: beginnend bij de sloop tot en met het opleveren van het interieur op maat. Ieder project, groot, klein en voor elk budget, voer ik met zorg en kwaliteit voor u uit.

Bekijk renovatie en interieurbouw projecten

handgemaakte keuken ronde muren


All-round timmerbedrijf in Hardinxveld-Giessendam

In mijn portfolio vindt u voorbeelden van renovatie- en verbouwingsprojecten, inclusief handgemaakte keukens, badkamers en meubels. U kunt ook bij mij terecht voor werk rondom uw woning, bijvoorbeeld voor gevelbetimmering, een erker, dakkapel, overkapping of nieuwe schuur. Ik werk voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Eerder heb ik nieuwe interieurs voor winkels en bedrijfspanden geleverd. Daarnaast verzorg ik scheepstimmerwerk. 

Timmerwerk en project regie

Omvat uw project meer dan timmerwerk? Door samenwerking met andere professionals uit mijn netwerk, (stukadoors, elektriciens, loodgieters) kan ik ook de regie voor uw project voeren. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar. U kunt altijd zelf kiezen welk deel van uw project u wilt uitbesteden en u mag rekenen op een persoonlijke aanpak gericht op uw wensen. Kortom wilt u uw timmerwerk uitbesteden of zoekt u iemand die daarnaast ook de voortgang van uw totale project bewaakt, informeer naar de mogelijkheden. 

 

fam. Middel, Lisse: We zijn heel blij met de deuren die John voor onze woonkamer heeft gemaakt. Ze zijn mooi afgewerkt en doordat ze tot aan het plafond lopen, maakt het de woonkamer ook iets ruimtelijker. Als extraatje heeft John in de kast ook nog wat planken gemonteerd, zodat we onze spullen beter kunnen organiseren. Top-service!