Timmerman met ervaring

Foto van timmerman John WilkinsonMijn wortels liggen in Engeland en in Leeds heb ik mijn opleiding tot timmerman afgerond. Inmiddels woon en werk ik al jaren in Nederland. Ik streef er naar om flexibel te zijn in mijn service en met u mee te denken. Heeft u al een ontwerp en zoekt u iemand die dit realiseert, dan ben ik uw man. U kunt ook aangeven welke stijl u mooi vindt en welke wensen u heeft. Dan adviseer ik u over ontwerp en welke materialen en technieken voor uw project geschikt zijn. Ik let er op dat het resultaat aan uw wensen voldoet, praktisch en onderhoudsvriendelijk is. Al mijn werk voer ik met zorg uit. U kunt van mij en mijn werk het volgende verwachten: 

 Brede inzetbaarheid: sloop, afbouw en interieurbouw 

Vakmanschap en gebruik kwaliteits materialen

Klantgerichtheid en flexibiliteit

Minimale overlast


Scheepstimmerwerk

Foto van bark Europa

Ik heb een passie voor zeilen en een aantal jaren op een schip gewoond. Ik weet wat er bij het opknappen en onderhouden van schepen komt kijken. Aan boord van de bark Europa heb ik als leerling stuurman en scheepstimmerman een aantal expedities naar Antarctica meegemaakt. Een overgetelijke ervaring en daarnaast een mooie gelegenheid om mijn liefde voor zeilen en voor mijn vak te combineren. Sindsdien heb ik diverse projecten "aan boord" uitgevoerd. Graag zou ik dit verder uitbreiden. Heeft u hulp nodig voor uw scheepstimmerwerk? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

Partners

Logo van Elon vloer en interieurU kunt mij inhuren voor grote en kleine projecten. Bij hele grote projecten of wanneer deadlines een rol spelen, kan het wenselijk zijn om extra krachten in te schakelen. Een partner waar ik regelmatig mee samenwerk is het bedrijf Elon Vloer & Interieur uit Hardinxveld Giessendam, gespecialiseerd in vloeren en interieurbouw.

Voor stucwerk, elektra en loodgieterswerkzaamheden schakel ik andere professionals uit mijn netwerk in. Overigens bent u altijd vrij om voor deze werkzaamheden zelf een vakman te zoeken.

fam. Middel, Lisse: We zijn heel blij met de deuren die John voor onze woonkamer heeft gemaakt. Ze zijn mooi afgewerkt en doordat ze tot aan het plafond lopen, maakt het de woonkamer ook iets ruimtelijker. Als extraatje heeft John in de kast ook nog wat planken gemonteerd, zodat we onze spullen beter kunnen organiseren. Top-service!