Timmerman met ervaring

Foto van timmerman John WilkinsonIk heb mijn opleiding tot timmerman in Leeds (Engeland) afgerond. Inmiddels woon en werk ik meer dan 25 jaar in Nederland. Ik streef er naar om flexibel te zijn in mijn service en met u mee te denken. Heeft u al een ontwerp en zoekt u iemand die dit realiseert, dan ben ik uw man. Maar als u nog niet precies weet wat u wilt, geef ik advies over ontwerp, materialen en technieken die voor uw project geschikt zijn. Ik let er op dat het resultaat aan uw wensen voldoet, praktisch en onderhoudsvriendelijk is. Al mijn werk voer ik met zorg uit. 

 Breed inzetbaar: advies, ontwerp, sloop, afbouw en interieurbouw 

Ambachtelijk timmerwerk en gebruik kwaliteits materialen

Klantgericht en flexibel

Minimale overlast


Scheepstimmerwerk

Foto van bark Europa

Ik heb een passie voor zeilen en een aantal jaren op een schip gewoond. Ik weet wat er bij het opknappen en onderhouden van schepen komt kijken. Aan boord van de bark Europa heb ik als leerling stuurman en scheepstimmerman een aantal expedities naar Antarctica meegemaakt. Een overgetelijke ervaring en een mooie gelegenheid om mijn liefde voor zeilen en voor mijn vak te combineren. Sindsdien heb ik diverse projecten "aan boord" uitgevoerd. Graag zou ik dit verder uitbreiden. Heeft u hulp nodig voor uw scheepstimmerwerk? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Partners

Logo van Elon vloer en interieurU kunt mij inhuren voor kleine en grotere projecten. Bij hele grote projecten of wanneer deadlines een rol spelen, is het misschien  wenselijk om extra hulp in te schakelen. Een partner waar ik veel mee samenwerk is het bedrijf Elon Vloer & Interieur uit Hardinxveld Giessendam, gespecialiseerd in vloeren en interieurbouw.

Voor stucwerk, elektra en loodgieterswerkzaamheden schakel ik andere professionals uit mijn netwerk in. Overigens bent u altijd vrij om voor deze werkzaamheden zelf een vakman te zoeken.

fam. Middel, Lisse: We zijn heel blij met de deuren die John voor onze woonkamer heeft gemaakt. Ze zijn mooi afgewerkt en doordat ze tot aan het plafond lopen, maakt het de woonkamer ook iets ruimtelijker. Als extraatje heeft John in de kast ook nog wat planken gemonteerd, zodat we onze spullen beter kunnen organiseren. Top-service!